Taxatierapport Breda Taxatie Voordeel

Breda Taxatie Voordeel verzorgt zeer voordelig een taxatie in Breda en omgeving. Doordat wij enkel volgens de laatste taxatienormen werken, ontvangt u van ons altijd een professioneel en volledig compleet rapport welke door alle hypotheekverstrekkers wordt geaccepteerd.

Er zijn meerdere situaties waarin een taxatierapport nodig kan zijn. We zetten de meest voorkomende situaties voor u op een rij:

  • Kopen en verkopen van een woning;
  • Oversluiten van een hypotheek;
  • Verhogen van de hypotheek in verband met een verbouwing;
  • Bij een echtscheiding; wanneer bezittingen verdeeld moeten worden;
  • Wanneer u wenst te weten hoeveel de bezittingen waard zijn (bijvoorbeeld voor de belastingaangifte);
  • Voor het bepalen van de herbouwwaarde van de woning.

NWWI taxatierapport Breda

Indien u een hypotheek wilt aanvragen, dient u een gevalideerd taxatierapport te kunnen overhandigen. Een NWWI taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers en wordt ook geaccepteerd voor een hypotheek met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). De geldigheidsduur van een taxatierapport kan per hypotheekverstrekker verschillen. Vraag op voorhand dus altijd even na welke termijn er wordt gehanteerd. De kosten voor een NWWI taxatierapport in Breda zijn € 377,92 incl. btw.

Let op: Niet alle hypotheekverstrekkers hanteren dezelfde geldigheidsduur voor een taxatierapport. Dit kan uiteenlopen van drie tot zes maanden. Informeer vooraf even bij uw hypotheekverstrekker, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Vraag vandaag nog een taxatie aan!

Wij zijn lid van de NVM, NRVT en aangesloten bij het validatie instituut NWWI.